top of page
Laat je raken - Shiatsu & Qigong


Meridiaan flow voor yin en yang evenwicht

Zowel Qigong als Shiatsu zijn eeuwenoude vormen van bewegingsleer met het doel om ki te harmoniseren. Het zijn beide prachtige vormen van zelfzorg en zelfontwikkeling. Daarom organiseer ik samen met Qigong docente Yvonne Alefs een serie een workshops waarin we onze krachten bundelen. Wees welkom om preventief te werken en zo balans te ondervinden in de overgang naar een nieuw seizoen.

Wat doen we tijdens de Winter avond?

We starten met een korte uitleg van het Water element en de bijbehorende meridianen. Daarna laat ik je kennismaken met een aantal acupressuurpunten en leer ik je wanneer je ze kunt inzetten. We sluiten het theoretische gedeelte af met een meditatie om daarna zelf de ki te ervaren. Yvonne neemt je mee in soepele, ronde Qigong bewegingen die ook voor beginners goed te doen zijn. Tijdens dit actieve gedeelte wordt iedere deelnemer tien minuten terzijde genomen voor een ontspannende Shiatsu behandeling. Ik voel aan wanneer er zachte, ondersteunende druk of stevigere, verspreidende druk nodig is. Het is een uitermate ontspannende ervaring en regelmatige shiatsu behandelingen kunnen het opbouwen van stress voorkomen. Laat je raken en doe mee!

Locatie: De Lichtplaats, Provincialeweg 302 in Zaandam

Datum: zondag 14 januari 2024*
Tijd: 19.30 – 21.30 uur

Tarief: € 35,00 p.p. per sessie

​* data 2024: 17 maart, 26 mei, 20 oktober.

Ervaar zelf de gouden combinatie van Qigong - beweging, bewustzijn en welbevinden - en Shiatsu - aanraking, heling en zelfzorg.

Screenshot 2021-10-25 8.58.53 PM.png
bottom of page