Natalja Elings

Iedereen beschikt over een speciaal talent, dat geloof ik heilig. Het is een immens natuurlijk talent en persoonlijke kracht om de wereld een beetje mooier te maken. Vanzelfsprekend hoop ik dat Shiatsu geven mijn superkracht is! Eerder dacht ik dat luisteren mijn talent was en studeerde daarom een jaar Psychologie. Daarna ben ik de opleiding Journalistiek gaan doen, omdat ik niet alleen naar mensen wilde luisteren maar naar de hele wereld. Werken in de media was leuk, tot ik een dochter kreeg. Ik werd gehuld in zachtheid en zag ik de essentie van mijn bestaan. Het lijntje waarmee ik vast zit aan het allerbegin. Opeens waren de teksten die ik schreef niet zo interessant meer, maar mijn eigen materie des te meer. Daar wilde ik mee werken. Met de wonderen van het lichaam - dat ogenschijnlijk normale hoofd, schouders, knie en teen lichaam - waar alles in verborgen ligt. Bij de vierjarige Zen Shiatsu Opleiding in Amsterdam vond ik de diepgang om met mijn handen te kunnen werken en werd mijn interesse voor ons zelfhelend vermogen aangewakkerd.

Beach Sea Glass
GettyImages-140882576.png

Mijn Aanpak

Ben je in harmonie dan voel je je sterk, vitaal, helder en beheers je alle emoties en niet andersom. Met een Shiatsu behandeling kan de disbalans aan het licht komen en wordt het zelfhelend vermogen geactiveerd om het lichaam in harmonie te brengen. Een Shiatsu therapeut kijkt naar jou als geheel en behandelt niet alleen één klacht. 
 

In de behandeling nodig ik je uit om naar binnen te gaan. Naar jouw wereld, een plek die alleen bestaat, omdat jij bestaat. Naar je privé bewustzijn, zintuigen, emoties en gevoelens. Stel je kompas af op het innerlijk landschap en bepaal jouw ware noorden. Een Shiatsu behandeling is weldadig om te ontvangen. Nadien ervaar je meer ruimte, voel je je ontspannen en is je lichaamsbewustzijn geactiveerd. Hierdoor ga je beter voor jezelf zorgen en beter naar je lichaam luisteren.